Wie is Diana?

Als intuïtief coach help ik jou het contact met jezelf terug te vinden.

Ik ben Diana Braams, intuïtief coach

Na 15 jaar werken in de gezondheidszorg besloot ik om het roer radicaal om te gooien. Ik wilde meer dan die korte contactmomenten met mensen. Ik zocht het échte, pure contact met de ander. Ik wilde anderen op weg helpen. Ik zag namelijk steeds weer hoe mensen worstelen met zichzelf en het leven. Hoe ze vastlopen. Daarom werd ik intuïtief coach.

Jou vooruit helpen. Bijdragen aan je ontwikkeling en aan jouw plezier in het leven. Dat is wat ik zocht in mijn leven en wat ik nu doe als intuïtief coach. Ik gun jou namelijk ook dat je open en blij in het leven staat. Dat je vertrouwen hebt in je eigen gevoel. Dat geeft je namelijk zoveel rust en kracht.

Voelt het leven zwaar?

Alles wat je ervaart in je leven neem je op in jezelf. De dingen die je meemaakt. De woorden die er tegen je gezegd worden. Ze gaan leven ín jezelf. Het voelt alsof ze onderdeel van je zijn geworden, terwijl dat helemaal niet zo is. Hierdoor ontstaan bepaalde overtuigingen. Bijvoorbeeld dat je niet goed genoeg bent en hard moet werken om jezelf te bewijzen. Of je ervaart angst in situaties die niet gevaarlijk zijn, maar die voor jou wel zo voelen.

Vaak heb je zelf niet eens bewust door welke angsten en overtuigingen je precies hebt en waar ze vandaan komen, maar ze houden je wel tegen. Ze zorgen voor stress, gepieker, een burn-out of angstklachten. Ze maken je leven zwaar. En dat terwijl het leven zo mooi kan zijn. Ik wil je graag laten zien dat een mooi leven ook voor jou mogelijk is. Dat ook jij in jezelf kan vinden wat je zoekt.

Doorbreek je belemmerde overtuigingen

Ik leef nu dat mooie leven, maar ik weet ook als geen ander hoe het is als je beheerst wordt door die negatieve overtuigingen. En als je vastzit in angst en in je denken. Doordat je zo in je hoofd zit, raak je het contact met je lichaam kwijt. Je hoofd gaat met je op de loop en je ervaringen en gedachten gaan hun eigen leven leiden. Je hebt er geen grip op. Het lijkt wel alsof je vastzit. Alsof het leven je overkomt.

Zulke gevoelens houden je tegen om het leven te leiden dat je wilt en om volledig jezelf te zijn. Je blijft steeds hangen in dezelfde gedachtes en op de een of andere manier blijven bepaalde patronen in je leven zich telkens herhalen. Op een gegeven moment gaan ze je leven beheersen. En dan loop je helemaal vast.

Intuïtief coach: samen naar het leven dat jíj wilt

In mijn praktijk in Heiloo (Noord-Holland) help ik jou om een licht, vrij en blij leven te leiden. Ik ben hypnotherapeut en ik heb een opleiding gevolgd tot intuïtief coach. Ik weet dat een gelukkig leven zonder angsten en overtuigingen ook voor jou mogelijk is. Blijheid en lichtheid voelen nu misschien ver weg, maar in kleine stapjes kom ook jij op die plek. Je hebt er alleen wat hulp bij nodig.

Contact met jezelf

Samen werken we aan het contact met jezelf. We werken aan je fysieke, spirituele, mentale en emotionele lichaam, zodat jij leert voelen wat je nodig hebt en wat je wilt in het leven. Je leert jezelf écht kennen en vertrouwt op jezelf en je eigen waarheid. Het resultaat? Je voelt je vrijer en laat je belemmerende overtuigingen achter je. Het leven voelt dan zoveel lichter aan. Dat is wat er gebeurt als je écht de verbinding met jezelf voelt.

Wanneer het leven jou je ware gezicht laat zien, verschuil je dan niet achter het masker van wie je denkt te zijn.